CARTA A L'ALCALDE

Som una parella que ja fa més de 13 anys que estem patint una llarga sèrie d'injustícies per part de l'ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer per suposades "irregularitats urbanístiques" i que avui dia encara continúen.

Per aquest motiu hem decidit enviar una carta al nou alcalde explicant els fets que han passat i demanant-li que acabi d'una vegada per totes amb aquesta persecució administrativa pròpia d'una dictadura que sembla no tenir aturador i que ens ha obligat a interposar fins a CINC contenciosos-administratius per defensar els nostres drets més elementals : viure amb dignitat i tranquilitat a la nostra pròpia casa.

Quatre d'aquestes demandes han estat resoltes al nostre favor i la cinquena està pendent de resolució per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Això evidència que el consistori actúa al marge de la llei, però no ha estat suficient perquè els caigui la cara de vergonya
i deixin de trepitjar els nostres drets de forma despótica.

Entre moltes altres injustícies i amb la connivència d'un funcionari de la Generalitat pretenen fótre'ns fora de casa
malgrat estar al corrent de pagament de tots els impostos municipals, amb aquest objectiu ens han denegat la renovació de la cèdula d'habitabilitat (concedida per la Generalitat a l'any 1999, revocada per l'ajuntament i validada pel propi TSJC a l'any 2006 gràcies a guanyar una de les sentencies) amb tota mena de negligències, falsedats i manipulacions quan saben de sobres que están obligats per llei a concedir-la.

Si voleu llegir el text íntegre de la carta i descarregar-vos els documents relacionats cliqueu aquí (PDF)

1 comentari:

Anònim ha dit...

He llegit tota la carta a l'alcalde i la veritat és que he agafat molt mal humor en veure que tots els ciutadans no podem defensar-nos ni fer valer els nostres drets davant de totes les administracions i institucions de l'estat encara que un jutge dicti a favor del propi ciutadà.
És indignant veure com un ajuntament i els seus funcionaris incompleixen diverses sentències judicials dels recursos contenciosos-administratius que ha guanyat, repeteixo, GUANYAT en Joan Tubau. Es que tenen impunitat? Com és possible que una sentència no pugui OBLIGAR a un ajuntament a fer les coses bén fetes?
Entenc perfectament el calvari que està passant en Joan després de tants anys de lluitar per una cosa que el poder judicial li ha donat la raó diverses vegades i pel que veig encara no s'ha acabat.
Això és democràcia?
El nou alcalde rectificarà i complirà les sentències a favor d'en Joan?
Pel que veig, els alcaldes sempre van assessorats pel secretari però en aquest cas sembla que aquest secretari no acata les sentències judicials i s'ha agafat això com una cosa personal contra en Joan.
Per tant, si és tant evident que s'ha actuat malament per part de l'ajuntament, perquè és tant difícil expedientar els funcionaris responsables de tot això?
Crec que s'haurien d'acomidar (ja sé que els funcionaris no s'acomiaden) per pagar el mal que han fet a en Joan.
Desitjo que el nou alcalde dialogui, acati les sentències i s'acabi tot definitivament a favor d'en Joan.
Atentament,
Josep V.P.
Calldetenes